WIZ-kit - Het best bewaarde geheim

WIZ logo aangepast 6

Een geheim is pas een geheim als alleen jij het kent. Zodra je een geheim deelt is het geen geheim meer. Iemand die een geheim verklapt weet van te voren dat het gedeeld gaat worden. Een dilemma. Je wilt dolgraag het geheim delen, maar aan de andere kant wil je ook weer heel erg graag dat jouw geheim exclusief blijft.

Wij hebben het geheim lang verborgen kunnen houden doordat de meeste mensen dachten dat wij een gewone sollicitatie training hadden gemaakt. Zo konden we rustig ons gang gaan in Dordrecht, in Deventer, Schiedam, bij reïntegratiebedrijven en zelfs in de gevangenis. (daar worden geheimen goed bewaard).

Inmiddels zijn wij wat verder in de tijd en komt het geheim langzaam in de openbaarheid. Steeds meer mensen komen in aanraking met het geheim van de WIZ-kit. Sinds kort ook statushouders. Van Damascus tot aan Mali en Chad, wordt inmiddels over de WIZ-kit gesproken. 

Dat doet ons deugd. Het geheim van WIZ-kit is voor iedereen anders. Voor een trainer inmiddels een onmisbare tool om mensen te motiveren en in hun kracht te zetten. Voor een reíntegratiebedrijf een ongekend verdienmodel om de lage vergoedingen van het UWV toch nog rendabel te maken.

Maar het allerbelangrijkste: Voor de deelnemers en werkzoekenden een unieke weg naar Werk, Inkomen en Zelfstandigheid. Oftewel: WIZ

Meer informatie nodig? Neem eens contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.