Nu voordelige AGF trainingen

Tekst AGF Depositphotos 6510651 original met tekst 350 x 233

Onze trainingen zijn sinds kort opgenomen in de studiegids van het Groothandelsfonds. De volgende trainingen kunnen gevolgd worden met 50% korting:

1. Marketing, communicatie en Verkoop

De AGF sector heeft zijn eigen taal, gewoonten en gebruiken. Verkopen in de AGF is topsport. Enerzijds snelle daghandel en anderzijds het opbouwen van langdurige relaties. Ga er maar aan staan. Onze verkooptrainingen zijn op maat gemaakt voor de AGF.

533 Acquisitie Blended variant

534 Acquisitie Online variant

538 Verkopen Blended variant

539 Verkopen Online variant

Nu training & opleiding met 50% subsidie vanuit het GF Groothandelsfonds.

 

2. Leidinggeven en Communicatie

Binnen de AGF komen alle soorten opleidingen voor. Van universitair tot geen opleiding en alles wat er tussen zit. Geen eenvoudige opgave voor een leidinggevende om daar sturing aan te geven. Wij hebben leidinggeven tot een te leren kunst gemaakt. Wil je ook het maximale uit je organisatie halen? Dan is deze training het antwoord op weg naar een gemotiveerde organisatie.

535 Management communicatie 

537 Management Online trainingen

3. Ondernemerschap

Als er één sector is in Nederland waar onderhandelen hét verschil maakt tussen overleven en succesvol zijn is het de AGF sector wel. Onze training onderhandelen is speciaal gemaakt om (nog) succesvoller te zijn.

536 Onderhandelen

De trainingen staan summier omschreven op de site van het GF Groothandelsfonds.  

De snelste weg naar succes is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen met ons voor verdere informatie.