MTI -model

TEST LEIDINGGEVEN
Er zijn inmiddels heel veel modellen die inzicht geven wat voor type manager iemand is. Welk stijl de manager van nature speelt, of welke rol de manager in een team inneemt. Waarom dan nu weer een nieuw model?

Doe de gratis test!

Na jarenlang met modellen geëxperimenteerd te hebben en daar ook vele trainingen in te hebben gegeven, kwamen wij steeds weer tot de conclusie dat elk model op zich hanteerbaar is. Wat ontbreekt is een samenhang tussen de verschillende systemen.  

Wij hebben een manier gevonden waarin veel stromingen samen komen. Van Jung tot Belbin, van het Enneagram tot Plato. Alles is te herleiden tot dit relatief eenvoudige systeem.

Een model is een model. Wat wij ook gemerkt hebben in de afgelopen jaren, is dat het voor onze deelnemers altijd uitermate lastig was zichzelf te plaatsen binnen een model. Veelal waren daar oplossingen voor waarbij dure consultants prachtige vragenlijsten ontwikkelden en een organisatie een week bezig was te ontdekken wie iedereen "was".

Wij vinden en vonden dit altijd zeer frustrerend en tijdrovend. Het gaat er immers om wat je met het model gaat doen. Hoe ontwikkel je een manager, een leidinggevende en een organisatie tot een beter geheel? Daarom hebben wij een unieke test gemaakt waarmee je zelf kan bepalen wat voor type Leidinggevende je bent. Uiteindelijk zijn we tot 9 verschillende typen leidinggevenden gekomen. Je zal snel in staat zijn je sterke en zwakke punten te herkennen en hier aan te werken.

De test is nog gratis ook.

Je kan de test ook gebruiken om te zien wat voor kwaliteiten je collega's bezitten of je personeel. Het is leuk om te doen, leerzaam en geeft veel inzicht in de manier waarop jij leiding geeft.

Welk type ben jij?